Ми любимо

Николай Иванович Мельник
Ми любимо гордитися батьками,
І пригорнемо наших матерів,
Вітаємо весни квітками,
А також дім що нас колись зігрів.
....
Приспів:
А діти для батьків приносять щастя,
Батьки радіють тільки біля них,
Батьки для всіх святе причастя,
З днем ангела вітаєм дорогих,
....
Не хочемо ми їхній вік признати,
Де дні біжать мов хвилі на воді,
Не хочемо роки їм  рахувати,
Для нас були щоб завжди  молоді.
....
Ми мріємо  Їх  рідних привітати,
Щей побажати довгих світлих днів,
Старіємо і ми вже батько й мати,
Батькам подяка  з рідних ніжних слів.
....
Моя пісня батькам