Пока людина жива нiчого не втрачено-2022

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Пока людина жива нічого не втрачено
своє майбутнє можливо ще змінити
адже зробити вибір кожному призначено
треба лише сміливий крок здійснити...
Пока людина жива нічого не втрачено
своє майбутнє можливо ще переписати
адже і рішення разом відтоді знайдемо
треба лише сором'язливість подолати...
Пока людина жива нічого не втрачено
своє майбутнє можливо ще створити
адже давай що відчуваємо у очі скажемо
треба лише що коїться в душі поговорити...