Божа Магутны

Наталия Шилова
Свежым паветрам удыхну я у ранні.
Сонейка яснае я пазаву.
Богу Магутнаму песню спяваю.
Славу яму у неба я узнясу.
Божа Магутны, ты добры, як Бацька.
Ты зразумеу нашы слёзы, грахі.
І падарыу нам Святое распяцце.
Каб у чыстіні душы мы збераглі.
Ты паказау, што так вельмі кахаеш.
І дапамогу сваю нам даеш.
І у бядзе нам заужды памагаеш.
І у жыццё без грахоу нас вядзеш.
Вера, надзея, любоу дапамогуць.
Сілу падоруць і будуць заужды.
Побач ійці толькі к Богу дарогай.
Шчасця інога не шукай, не знайсці.


17.09.2021 г.


На клавиатуре нет белорусских букв.