Закон

Николай Иванович Мельник
Закон прймає нам Верховна Рада,
Но тут поправка є одна порада,
Е вислів ще такий що Федя нада,
Не їздити на море серцю зрада.
....
Прспів:
Покинути все вдома і забути,
Тиждень хоть потрібно віддихнути,
На пляжі під газеткою заснути,
Ніженьки в водичку окунути.
....
Під сонцем  вам від жадності згоріти,
Трішки від спиртного захворіти,
Пропахти шашликом і почорніти,
І спинку на піску собі прогріти.
....
Це все для вас повірь навіть бесплатно,
Тільки  акуратно і не жадно,
Щоб було вам сонце не прохладно,
Як кажуть в нас в Одесі буде ладно.
....
Моя вам пісня.