День святого Валентина - 2022

Дмитрий Погребняк 555
По різному святкують день святого Валентина
але однаково всі хочуть в почуттях зізнатися
і звісно будуть ще і на взаємність сподіватися
адже в обійми ніжні тягне нас любов нестримна...
По різному святкують день святого Валентина
але однаково всі хочуть скоріше відповідь почути
і звісно зможуть ще і щирість у серцях відчути
адже у щастя людина завжди вірити повинна...
По різному святкують день святого Валентина
але однаково всі хочуть віч на віч опинитися
і звісно потрібно ще і на поцілунку зупинитися
адже підштовхує в обійми нас почуттів лавина...