Я тебе

Николай Иванович Мельник
Я тебе ніжно кохаю,
Ти єдина кохана моя,
Що  сказати про це незнаю,
Ти пісня як спів солов'я.
....
Приспів:
Може  тебе  зачарую,
Як чарує мене ніжний спів,
Добрий настрій тобі  дарую,
На мрії  щасливих днів.
....
В серці завжди розквітає,
Те яскраве кохання моє,
І счастя нехай запалає,
Та в житті все тобі дає.
....
Радість була щоб подруга,
А усмішка радувала всіх,
Щоб серцю знадходила друга,
Заливався веселий  твій сміх.
....
Моя пісня.