Тилек ногай аьелге

Гульжан Суюнова
Бугуьн коьп наьсип тилеймиз
Янъгы тувган аьелге.
Конакка - "Йос болсын!"- деймыз.
Сауболсынлар келгенге.
Азбарга туьскен келинмен,
Берекет уьйге кырсын.
Аьр биринизге тилеймен:
Болганында - той болсын!

Токсан тогыз йылга етсын
Ногай аьел суьйинип.
Ата ман Анады билсин,
Аьр заман кувандырып.
Баладын давасы шыксын -
Ул - кызга азбар толсын.
Саулык Алла кызганмасын,
Яхшылык узак болсын!