Iнодi любов не в радiсть чи не так - 2022

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Іноді любов не в радість-чи не так?
адже коли увагу нам не приділяють
наші серця без взаємності страждають
і мабуть ще втрачаємо до життя смак...
Іноді любов не в радість-чи не так?
адже коли без почуттів ми відвертаємося
і безпричинно один на одного зриваємося
і мабуть ще твориться в голові бардак...
Іноді любов не в радість чи не так?
адже коли в собі ми ніжність знайдемо
нарешті тоді і в очі з любов'ю глянемо
і мабуть ще спасемо самотужки брак ...