Вже сорок днiв не серед нас

Клавдия Дмитрив
( Світлій пам'яті Сергія )

Вже сорок днів, а наче було вчора,
Як ти пішов у засвіти від нас,
Сім’ї додалось і жалю і горя,
Збіга і плине дуже швидко час.

Душа твоя, як птаха, відлетіла,
Вже сорок днів, як ти не серед нас,
Вернутися назад вже не зуміла,
Хоч птаха повертає защораз.

Нехай вона оселиться, де світло,
І Ангелом постане назавжди,
Та вже до нас не вернеться із вітром,
Ніколи не повернеться сюди.

Для тіла пухом хай земля постане,
Вже не шумлять для тебе явори,
Для тебе сонце більше вже не встане,
Душа твоя вже дивиться згори.

У Царстві Божім спочивай, Сергію,
Будь Ангелом для рідних на землі,
За твою душу служать Літургію,
Що в засвіти злетіла на крилі.


12.02.2022 р.