Зимовий етюд - 2022

Дмитрий Погребняк 555
На вулиці ще вітер до кінця не вщух
мелодію незрозумілу він зараз свище
і в струмені повітря кружляє білий пух
а потім несподівано з'явилась хвища...
Тоді миттєво шуби приміряли дерева
кущі із льоду костюми теж одягли
ще дужче підмерзла дорога кришталева
на неї перехожі не шли а скоріш ковзали...
Біля бордюру є невеличкі вже сугроби
і через них потрібно лише переступить
хоча і навпростець не уникають спроби
і чується як сніг під підошвами скрипить...