Пташечка спiва

Любовь Дуля Шевчик
Чуєш, пташечка співає?
В небі  сонце ясне сяє!
І бринить струмок весняний  ,
Про чудове свято славне!

Бо воскрес Христос Спаситель,
Смерть над Ним немає  сили!
Це чудове воскресіння
Мир дарує і спасіння!

~ДЛВ~
08.02.2022