Спiв торжественний бринить

Любовь Дуля Шевчик
Спів торжественний бринить 
У небесній висі !
Славлять Господа в цю мить 
Птахи на узліссі .
 
Нині в селах і містах
Дітлахам не спиться !
Всі радіють , бо Христа
Вже нема в гробниці !

Він воскрес у третій день
Подолавши тління !
В кожне серце хай прийде
Світле воскресіння !

~ДЛВ~
08.02.2022