Христос воскрес i ми щасливi

Любовь Дуля Шевчик
1-й.Чому радіють нині  діти?
Чому так ніжно  сонце світить ?
2-й.Бо свято Пасхи - особливе ,
Христос воскрес ! І ми щасливі !

1-й.Чому сьогодні кожне серце,
Так незвичайно в грудях б’ється?
2-й.Бо всім дароване спасіння
У світле свято Воскресіння!
~ДЛВ~