Вiн для мене - усе!

Любовь Дуля Шевчик
Як опікує пташка своїх пташенят ,
Так про мене піклується Бог!
Посилає усе необхідне  щодня ,
Проявляє постійно  любов!

Через Слово Святе промовляє мені, 
Потішає , як серце болить.
Обережно веде  по стежині земній,
Він зі мною завжди, кожну мить.

Як впаду - підійме! Як втомлюсь - понесе ,
Не лишить , як  нависне гроза …
Він - мій Друг і Отець! Він для мене - усе!
З Ним ввійду у святі небеса !
~ДЛВ~

09.02.2022