Жiночi загадки - 2022

Дмитрий Погребняк 555
Коли в очах у жінці вогники палають
то цей пожар у серці не вдасться погасити
і з усмішкою хлопцю ніжно натякають
що їх на зустріч треба скоріше запросити...
Коли вже губи в жінці бантиком складаються
але без квітів вузлик не вдасться розв'язати
і будуть відмовлятися поки не здогадаються
і що до неї відчувають треба теж сказати...
Коли ще щоки у жінці починають рожевіти
тоді і від любові не вдасться відкрутитися
але загадки ці прості звісно треба зрозуміти
щоб потім у обіймах щастя нарешті опинитися...