I соловейко в небi

Любовь Дуля Шевчик
І соловейко в небі яснім ,
І дзвін криштальний джерела ,
Вістять усім: прийшов день Пасхи !
Хай лине  Господу хвала!

В цей день Христос повстав  із мертвих,
Він смерть і пекло подолав !
Нехай з дитячих уст відвертих
Звучить Воскреслому  хвала!
~ДЛВ~

07.02.2022