Зима повiнчена з весною

Нат Алия Рассветы-Закаты
З зоряним поглядом казковым
Зимi приглянулась весна...
Свiтанок, що взiйшов зимовим,
Яскравим и весняним став!..

На бiлоснiжних покривалах
Сiяло сяйвом ясних зорь!..
Невже освiдчитись в коханнi з весною
Грудень сам прийшов?

Весь в промiнцях,  лучась, ранкових,
В чудовiм сяйвi день настав,
I грудень хоч i був зимовим
Весну так чуйно  покохав!..

Повiяло теплом зимовим,
I з ним красна-весна плила...
Зима, повiнчена з весною,
Вся в первоцвiтах розцвiла!