Свiтле прийшло Воскресiння

Любовь Дуля Шевчик
Чуєте звуки природи?  Господа славить творіння ,
Хай торжествують народи,
Світле прийшло Воскресіння !

Радість довкола панує !
В день цей воскрес наш Спаситель !
Той хто від смерті рятує ,
З нами навік буде жити!
~ДЛВ~


08.02.2022