Зроби назустрiч крок собi!

Ольга Левченко-Харьков
Чекаєш особливого моменту,
Щоб стати кращим ніж ти вчора був?
А чи у тому є хоч крапля сенсу,
Чекати... Бо вже гарний день минув.
Ти все чекав. У кожну мить вглядався...
Години невгамовно рахував.
І в цьому беззупиннім часу танці,
Ти все моменту вдалого чекав...
Ти думав знову: «завтра буде краще,
І сонце яскравіше буде, так».
То буде вдалий шанс почати працю
Над тим, що у собі ти ще не мав.
І так роки проходять за роками,
Не змінюється все твоє життя,
Бо дії залишаються словами
Лиш обіцянками серед буття.

Тож хочу, друже, щиро побажати
Від серця я тобі, лиш слово: «дій!».
Щоб кращим ніж ти є напевно стати,
Не варто миті кращої тобі чекати.
Зроби назустріч крок собі! Не стій!

16.01.2022
©Ольга Левченко