Надiя

Надежда Рега
Всім привіт, мене звати Надія,
Ім'я це скажу вам не просте,
У Надії є велика мрія,
Мрія ця для неї, то свято.

Хоче людям радість дарувати,
Грати у театрі й не лише,
Всі таланти свої хоче розвивати,
Стати у мистецтві аташе.

За характером дівчИна різна,
Щось хороше є в ній, а щось ні,
Іноді буває зовсім грізна,
Грізна на таких, хто короновані.

Знає непогано танцювати,
Дуже любить пізнавати світ,
Також знає дівка римувати,
І читать Шевченків "Заповіт".

У якім великий майстер слова,
Попросив його не забувать,
Щоб коли піде з кимось розмова,
Не злим словом згадувать.

Щоби вам іще сказати?
Мабуть досить, бо вже час,
Просто хочу побажати,
Щоб Господь беріг всіх нас!

(c) Надежда Рега

18.11.2021, 11:21