СправжнJй господар

Валентина Вересоцкая
Ось нарешті і з*явився
Господар у нас справжній!
Все в нього сплановано!
Все в нього доладно!
Знову обновився
Будинок <Машинобудівників>
Мов новий з* явився!
Від щастя зрадів!
Вікна нові, світлі, чисті
Кришу підладнали
Тут колись дивились фільми
Нас, дітей пускали.
Але згодом із роками
Все тут зпустошіло
Все зламалось,зруйнувалось
Немає нікому діла!
І нарешті дочекались
Керівника справжнього!
Ділового, працьовитого
Людяного, доладного!
Посадили деревця.
Старі позрізали
Клумби всіяні квітками!
Паркани нові повстали!
Молодняк зросте і знову
Розростеться віття!
А біля СІЛЬРАДИ влітку
Забуяють квіти!
Все відродиться і знову
Наш Ладан засяє!
Він воскресне! Бо гординю
Велетенську має!
А новому керівництву
Від душі подяка!
Шановний
Роман Миколайович!
За вашу завзятість!
І за те що осторонь
Від людей ви не стояли!
Дбаєте про ладанчан!
Дбаєте і дбали!

Присвячено керівнику
Ладанської громади
Ювченко Р.М.

З повагою жителі Ладана.