Мовчу Нi пари з вуст

Катерина Жебровська
Мовчу… Ні пари з вуст…
Шукаю і знаходжу…
Втрачаю… Та сміюсь…
Здаюсь на Волю Божу…

Мовчу… Усе в мені,
В моїх думках, уяві…
Незвідані шляхи…
Небачені вистави…

Мовчу… Крізь Простір-Час
Приймаю… Відчуваю…
Горить моя свіча…
Душа моя злітає…

Мовчу… Я зараз, тут…
У Всьому розчиняюсь…
Життя і Світ люблю…
З Любові воскресаю…

17.01.2022