21, аф, бг-ру, Смисълът на живота, превод Раиса

Величка Николова -Литатру 1
Смисълът на живота
(Втори афоризъм, сентенция)
Автор - Величка Нитолова - Литатру1:


Смисълът на живота не е в демонстрация на мускули,
а в демонстрация на разум, обич и добронамереност!


***********************************


Смысл жизни

Превод на руски: Раиса Ворфоломеева

Смысл жизни не в демонстрации мускулов,
а в демонстрации разума, любви и добрых намеренностях!

 
31.01.2022