Isuse bun, Tu m-ai gasit

Галина Чиореску
Isuse bun, Tu m-ai gasit
Atunci, cind nu ma asteptam,
Fiindca atita m-ai iubit
Pe cind nici nu te cunosteam!


Atunci cind toti m-au parasit
Tu ai venit in viata mea
Si de pacat m-ai curatit
Astfel luind povara-mi grea.


Cum ai putut  sa ma iubesti,
Cind singura nu ma iubeam
Si sa-mi arati, c-alaturi esti
Cind disperata eu eram?!...


Cum de-ai intrat in casa mea,
Cind eu eram o pacatoasa?
Cum mi-ai umplut Tu inima
Facindu-mi viata asa frumoasa?


Asa o dragoste adinca
La nimeni nu am intilnit!
Tu-mi esti taria mea si stinca,
Ce pentru mine s-a jertfit!


S-acuma vreau sa te slavesc
Cu tot ce am, cu viata-mi toata,
Sa-ti spun, ce mult eu te iubesc
Si-ti multumesc de toate, Tata!!!!



             30.01.2022