monsters

Васильева Аннушка
My monster likes me.
It wanna get me.
My monster lives in my darkness, soul.
My monster makes me.
Makes me unhappy.
My monster told me
That i am wrong.
It was so pretty.
But who i was?
There's in my heart a city
And a bowl with a rose.