***

Валентина Кучмий-Жохова 2
Відключені вже вогники святкові,
І січень вирушає за межу,
Забравши свої маски і корони,
І новорічну срібну мішуру…

А ми чекаємо тепер на інший –
Тепліший і гучніший - карнавал,
де всі струмочки заспівають вірші,
і будуть птахи правити свій бал -
весняний!

27 січня 2022 року.