Сiчнева квiтка

Клавдия Дмитрив
Мороз, але квіти сьогодні всі квітнуть
Для жінки-красуні в січневий цей день,
Щоб мрії здійснились усі заповітні,
Хай доля співає щасливих пісень.

Всевишній садив кожну квітку для неї,
Й сьогодні додав ще одну у саду,
Троянди, ромашки і ніжні лілеї…
Квітник впорядковний весь до ладу.

Та кожная квітка – це рік у букеті,
В них – ніжність, і щирість, жіночність, краса,
Із нею роки все життя на паркеті,
На коси упала срібляста роса.

Ця жінка сама, наче квітка між квітів,
Красива, шикарна, мов краля між них,
А усмішка краща від всіх дивоцвітів,
Як в сад увійшла, то і вітер там стих.

Ту кожную квітку садив їй Всевишній,
Хай ними засадить ту клумбу усю,
Усі розквітають, стають вони пишні,
Господь в них вкладає жіночу красу.

В цей день хай щороку Господь квітку садить,
Яку доглядати, неначе дитя,
Як в танець із квіткою йти – хай порадить,
Бо танцеві тому є назва – «ЖИТТЯ».

25.01.2022 р.