снування

Руслан Новомлинский 3
Моє життя і моє існування
немов істин вогні,немов вогнище слів,
а життя схоже на божевільне бажання.
схоже на ніч нерозгаданих снів.

Бажання,як шепіт згори
існує в світлі блідої луни.
З ними залишусь я назавжди
і будуть зі мною мої нерозгадані сни.

28.02.2008