Моя земля сповита сонцем

Алиса Маноджава
Моя земля сповита сонцем,
З-за хмарки в ранішню пору
Виходить небо, під віконцем
Жевріють квіти на вітру.

Я бачу степ, я бачу поле,
Скирда накошена стоїть.
Моя ти рідна ненько-доле,
Яка счаслива я в цю мить!

І ніжно в роси я ступаю,
І манить жайворон вгорі.
Я в серці радість відчуваю
І в день, і в ніч, і на зорі.

                23.05.2021.В-ца