Весна смiеться

Галина Чехута
Як я люблю, коли сніжок
Кружляє у повітрі,
Вкриває радісно стіжок
І сипле ноти світлі…

Люблю дивитись, як пушок
Лягає на долоні,
Коли, немовби кожушок,
Блищить на підвіконні.

Люблю, коли усі стежки
В ранковій тиші сяють,
Коли сріблясті моріжки
Дерева забавляють.

Та личко іншої пори
В проталинах сміється,
Весна промінчиком згори
Прогнати сніг береться...