Iскра, вогонь, палахкотiння

Клавдия Дмитрив
Ти запалив в мені вогонь,
Між нами іскра зародилась,
Тепло відчулось від долонь,
Та іскра в серці поселилась.

Він гріє душу, не пече,
У нім купаюсь, як в любові,
Твоє надійнеє плече…
Бажання й пристрасть в кожнім слові.

Бажання, пристрасть і думки,
І неймовірна насолода,
Ще й дотик сильної руки…
Невже від долі нагорода?

Давно чекала я цю мить,
Про неї мріяла й не знала…
Спішу я двері відчинить…
Твої думки я прочитала.

Бажання сховане у них,
Та я відчуть його зуміла,
У мріях зоряних рясних
Багато що я зрозуміла.

Лиш кілька слів твоїх…моїх,
Лиш кілька фраз й думок сплетіння,
Кохать не пізно і не гріх…
Іскра, вогонь, палахкотіння.

20.01.2022 р.