У нашому життi кожна хвилина безцiнна - 2022

Дмитрий Погребняк 555
У нашому житті кожна хвилина безцінна
на пустощі всілякі їх не треба витрачати
і будь-яка людина на цей подвиг здібна
треба час розподіляти від себе вимагати...
У нашому житті кожна хвилина безцінна
адже наше життя на жаль не безмежно
і будь-яка людина зрозуміти це повинна
треба їх використовувати дуже обережно...
У нашому житті кожна хвилина безцінна
краще коли ми їх зовсім не пропалюємо
і будь-яка людина виконати це всесильна
треба лише час розраховувати правильно...