Неможливо перемогти - 2022

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Неможливо перемогти того хто не здається
адже тільки наполегливий у свої сили вірить
наслідків не боячись у очі долі посміхнеться
не вагаючись тоді чоловік своє життя змінить...
Неможливо перемогти того хто не здається
адже тільки наполегливий зробить нездісненне
і з увагою безмежною серця дівочого доб'ється
потім разом з нею порине в кохання нескінченне...
Неможливо перемогти того хто не здається
адже тільки наполегливий доведе все до кінця
і в кмітливому завжди вірне рішення знайдеться
наречену не залишить...без обручального кільця...