Капан за сънища

Ирен Тодорова
Капанът й за сънища те пусна...
Реши, че си добра „идея”.
Ти тихо по перцата му се спусна
и на леглото седна там до нея...

Най-първо крилете й развърза,
а тя повярва, че умее да  лети.
Но също, че няма за къде да бърза,
щом  във съня и бяхте  Любовта и... ти.