Я хочу, щоб ти була поруч

Андрей Март 2
Я хочу, щоб ти була поруч,
Не знала ні суму, ні сліз,
Ліворуч піду чи праворуч,
Та з серця не вийде цей зміст.

Я хочу тебе дивувати,
Любити й чекати тебе,
І сумніви всі розірвати,
Щоб легше до цілі іти.

Я хочу твої світлі очі
Сховати в долоні свої,
І хай ідуть дні й довгі ночі –
Все буде байдуже мені.