Менi наснилось

Андрей Март 2
Мені наснилось твоє ніжне оксамитове волосся.
Я поривався, щоб торкнутися тебе,
Чи то був сон, чи так мені здалося? –
Не зрозумів я до сих пір, що це?!

Мені наснились двох очей достиглі вишні,
Вони манили, як гора в височині,
Я потонув в їх осяйному блиску,
Та не зумів дістати їх собі.

Мені наснились двох налитих ліній
Жадані і палкі твої уста,
Я цілувати їх хотів без міри, –
Вони розтанули, як ранішня імла…