ТВОЯ ДОЛЯ ВОЛЯ...

Вадим Приведенюк
ТВОЯ ДОЛЯ Є ВОЛЯ...

Скільки разів ми чули ці слова
Майбудь така вже моя гірка доля
Для того і існує на плечах голова
Та серце прагне до того що зветься воля

О друже схаменись не гай свій час
Та хоч його завжди не вистачає
Свій час відведено для кожного із нас
І мить настане та коли його зовсім немає

Не для полону ти на землю народився
Чого б тобі ворожі сили не вчинили
Нема таких хто б у житті не помилився
Нема того кому перемогти не дав Бог сили...


VadimPrive,  Jan.14,2022