Бiля очей жiночих я бджiлкою лiтаю - 2022

Дмитрий Погребняк 555
Біля очей жіночих я бджілкою літаю
дивлюся заворожено на два букета квіт
о своїх почуттях як завжди натякаю
до них немов до меду солодкого прилип...
Біля очей жіночих я бджілкою літаю
чіпляюся вже вкотре за довжелезні вії
і ніжністю старанно її увагу привертаю
і на взаємність не втрачаю ще надії...
Біля очей жіночих я бджілкою літаю
адже напам'ять знаю її кирпатий ніс
і відчуваю її по справжньому кохаю
і рідний став пшеничний густий ліс...