175. Втомлена турботами душа. Пiсня

Ганна Горбатюк
Втомлена турботами душа,
Кожен день про небо тільки мріє
І лиш Слово Боже потіша,
На нове життя дає надію !

   Приспів:
Небо - моя світла мрія !
Небо - ти моя надія !
Я до тебе дні і ночі
Піднімаю свої очі !

  2
Серденько бажає так туди,
Де біди і горя  не буває,
Де ріка цілющої води,
Все живе собою напуває !

   Проіграш:

   3
Як  дивлюсь у сині небеса,
Подумки радію й посміхаюсь,
Бачу неймовірні чудеса,
Як з Христом на хмарах зустрічаюсь !