Смуток

Светлана Шакула
     Смуток за Небом,
     Смуток за Раєм…
     Там – не сумуєм,
     Відпочиваєм…
     І щиро радієм –
     Коли зустрінем
     Рідних по духу,
     Тих – що кохаєм…
     А на цім світі –
     Інакше, звичайно…
     Смуток за Небом,
     Смуток за Раєм…