Секрет щастя у дотику душ - 2022

Дмитрий Погребняк 555
Секрет щастя у дотику душ
від них у нас є бажання обопільні
приємно подивитися у очі задовільні
відтоді в жінки не тече з них туш...
Секрет щастя у дотику душ
від них в нас є яскраві почуття
хоча нам треба їх довести до пуття
нарешті зважся і до мене кроком руш...
Секрет щастя у дотику душ
від них в нас є мелодійні звуки
і якщо відчуваєш ці серцеві муки
напевно я...твій майбутній муж...