У ПротасJвJм яру

Валентина Вересоцкая
У Протасівім яру
Зібрались охочі
Сніг летить.Зима прийшла
Не спали пів ночі!
Гей но друзі! Всі разом
Будемо гуляти!
Дружно, весело гуртом
Зимоньку вітати!
Лижники вдягнули лижі
Дітвора теж поспішає!
Одягати треба швидко!
Вона добре знає!
А Нікітка дуже спритний!
Онучок мій заводний!
Без інструктора поїхав
Сам спустився із гори
Так здалека його видно!
Бо він лижник чарівний!
Він кружляє боком, боком
З спортом дружить з давнини!
На горі татусь чекає!
Замиловуючись вмить!
А бабуся теж вітає!
З радощів душа тремтить.
Фізкультура для здоров*я
Профілактика життя!
Бо на жаль без неї друзі!
Не існує майбуття!         

  13.01.22