Спадщина

Пр Звище
Мій дідусь помер у сорок два
Коли мені було мінус чотири
На цвинтарі, що на краю села
Сорок шість років вже він спочиває в мирі
Змінилося життя із тих часів
Годинник виміряв усю беззастережність
Я був у Празі, Києві я бачив місто Львів
А він лиш  трактор й танк і від землі залежність.
Цікаво, як проляже траєкторія життя
Моєї доньки, що лише рушає
У світ до визнання, чи забуття
В який вона поки не поспішає?..