174. Я пiднiмаю своi очi знов до неба Пiсня

Ганна Горбатюк
Я піднімаю свої очі знов до неба
І честь, подяку Тобі, Отче,  приношу !
В молитві щирій я звертаюся до Тебе,
Дай більше сил мені і  мудрості  прошу !

   Приспів 1:
Щоби не впасти і не збитися з дороги,
Щоби не втратити ні віру, ні любов !
Прошу Батьківської Твоєї допомоги,
Бо тільки Ти є моя поміч,  мій покров !

   2
Я бачу хмари чорні землю оповили
І різні вчення знов доносяться до нас,
Щоб негаразди всі мене не підкосили,
Ти будь зі мною,  Боже, в цей нелегкий час !

         Приспів 1:
Щоби не впасти і не збитися з дороги,
Щоби не втратити ні віру, ні любов !
Прошу Батьківської Твоєї допомоги,
Бо тільки Ти є моя поміч,  мій покров !

  Проіграш:

   3
Я так бажаю бути в небі із Тобою
І хочу мати я вінець Твій золотий !
Я знаю, Отче, скоро  прийдеш  Ти за мною,
Візьмеш мене у дім Небесний і Святий !

   Приспів 2:
Красою неба буду вічно милуватись,
І більш ніколи я не житиму в журбі !
Я буду з рідними своїми зустрічатись
І пісню вдячну я співатиму Тобі !