Снiгопад - 2

Дмитрий Погребняк 555
Коли на вулиці чекає білосніжний сад
хоча реве і стогне вовком хуртовина
і снігом вкрита вся червона горобина
цієї непомітної події я невимовно рад...
Коли на вулиці дерева одягають шуби
машини теж на себе приміряють шапки
на лобовому склі звисають білі крапки
вважаю чарівництво це природне чудо...
Коли на вулиці у серебрі блищать кущі
хоча частіше вони від вітру миготять
а може в кращим світі показатися хотять
але їх кольори теж припадають до душі...