Новини-2

Хохол Хохотович
За статейкою статейка -
Не скінчаються новини,
Де в них правда, а де фейки, -
Важко визначить людині.

Та й маститим журналістам -
Розібратись не під силу,
Хто працює, хто ж навмисне -
Подає брехню під стилем.

З журналістів той найкращий,
В кого в тексті не помітно,
Що брехня тріщить по швах
Та ніяк в кінець не трісне.