Твiй погляд - 2022-2

Дмитрий Погребняк 555
Ніяк не забувається твій погляд
він мабуть в серці своєму живе
ще досі зігріває ніжний спогад
відразу як тільки в пам'яті спливе...
Ніяк не забувається твій погляд
він мабуть і ві сні мене знайде
я відчуваю електричний розряд
і серед ночі колеться і струмом б'є...
Ніяк не забувається твій погляд
він мабуть цим сказати намагається
підказує...що будемо нарешті поряд
адже в взаємності - все владнається...