Вiтання для Валi

Ксана Поликарпова
*Хресної в День Народження

З Днем Народження вітаю
Щастя, радості бажаю:
Щоб коханою була,
Щоб як квіточка цвіла,
Щоби був добробут в хаті,
Всі здорові та багаті,
Дбала про тебе родина:
Чоловік, обидва сина;
Мала б сили працювати,
Їсти, пити, танцювати.

Всього доброго бажаю,
Шлю цілунки, обіймаю!


21:56
09.01.2022