171. Бог нам допомiг ввiйти у Новий рiк. Пiсня

Ганна Горбатюк
Бог нам допоміг ввійти у Новий рік,
Дарував здоров"я нам і сили !
Наш Господь зробив для нас усе, що міг
Й зорями прикрасив небосхили !

       Приспів
Буду Бога славити я знов і знов !
З Ним я неймовірно щасливий !
Хай почують всі про Його любов,
Добрий Він, ласкавий і милий !

  2
Хоче Бог, щоб ми цей рік прожили з Ним,
Серце і думки, щоб були нові !
Щоб навчались істинним Словам,  Святим
І зростали в мудрості й любові !

      Проіграш /////////
 
  3
Бог бажає нам простить усякий гріх
Й привести за руку нас до неба
І щоб ми разом із Ним були навік,
Бог сьогодні кличе всіх до себе !