Усм шки л ки романси

Григорий Филипенко
 Усмішки:       ліки і романси

До лікаря, у лікарню, виникла потреба,
Тітка Надя прийшла з біллю, ну хоч лізь до неба.
Він послухав, подивився на лоба і віки
Та й дістає із шухляди іноземні ліки.


Це поможе, - каже лікар, - наівищий рівень
І коштує – аж нічого – пару сотень гривень.
Всі, хто брали - видужали. Всього два сеанси.
Виходячи с кабінету, співали романси.

Тітка ними покрутила, та й йому вертає:
- В мене, - каже, - для романсу голосу немає.